If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cand am ajuns la service era o singura masina de CT si doua pers langa ea. am zis: hai sa ii salut si sa vad cu cine dau mana, cand 'colo, parintii lui Loganu.
apropo, te bucuri cand cunosti persoane cu care ai vorbit numai pe forum
Eu am plecat putin mai repede pe la 3... dar am avut o scuza.. vroiam sa stau m-ai mult sa mai schimb vorba cu oamenii de pe acolo, dar oricum am plecat tarziu.. si asa am ajuns pe la 3 noaptea acasa.
AM AJUNS CU BINE si noi cei din Brasov aseara la ora 23 eram in casa ,si depanam momentele fantastice la care am participat,dar nu am mai apucat sa si postez ,am adormit instant.
DAAAAA....o SUPER INTALNIRE..Multumim tuturor care sau implicat in acest eveniment, Multumim lui sonykel,ptr.efortul depus de a organiza aceasta intalnire,Multumim si celor care lau ajutat in buna desfasurare a evenimentului,Multumim si STAR SERVIS care au niste oameni de nota 20(Am reusit sa schim cateva pareri si idei cu cei de acolo,si au fost si foarte promti in a ma juta cu stivuiitorul,ca sa ma ridice la inaltime ptr. a pune banerul),Multumim ptr. toata tratatia de la fata locului ,sincer nu ma asteptatam sa fie atat mancare si bautura.
Mii de multumiri ptr. tot..a meritat din plin sa ajung la voi in zona si am sa revin cu cea mai mare placere oricand doriti sa ma primiti.
Multumim ptr.tot ceea ce am primit din partea voastra si a STAR SERVIS.Multe premii chiar foarte multe...si ptr. toata lumea.Multumim inca odata ptr. schimbul de ulei si benzina primita.. a si ptr. cazarea de vis care a fost tot din partea voastra.Felicitari..!!!!!
Sonykel ma bucur ca te-am cunoscut personal,esti genial ,sa fie ...Bolt ca e ..7
Ma bucur ca am mai cunoscut membrii logan pe care nui cunosteam personal ,si sa stiti ca mam simtit mai mult decat bine cu cei care am continuat intalnirea..
Sunt multe de spus ..numai de bine si mai mult de atata ..a fost FANTASTIC ...
Andy te astept la felix cu dusterul !!
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Va salut pe toti cei care au fost prezenti la aceasta intalnire si nu numai.
Respect pentru organizatori si participanti.
Daca ar fi sa regret ceva, ar fi acela ca nu am descoperit mai devreme acest club.
Valeriu Ciprian te-ai mai linistit cu "copii" tai??
Sau mai bine ii luai pe ai tai copii si lasai "copii" ailalti acasa?
Stii tu ce zic daca iti mai aduci aminte de faza asta cand iti certai "copii"...
Imi cer scuze , dar inca nu am apucat sa vorbesc cu reprezentatul fiecarui judet in parte , si nici sa trec sa postez la fiecare judet , nu-i bine , s-ar numi SPAM , asa ca lansez anuntul si aici.
Ultimul eveniment sa bazat pe lansarea DUSTER si premii pentru toata lumea .
Acum incercam altceva , vrem sa ne bazam pe distractie , vom fi doar noi doar LOGAN CLUB fara participarea altor cluburi din tara(Reno Club , Dacia Club) , si premiile vor fi doar simbolice pentru cei care participa la diversele competiti care se vor organiza in decursul celor 2zile.
Asa ca daca vreti sa va distrati alaturi de echipa Logan Club Constanta , Star Service si Sorin Telehoi , va asteptam la evenimentul ce se va desfasura la tulcea in zilele de 19 si 20 noiembrie.
Comunicarea este esenţa ştiinţei.
La Tulcea nu exista asa ceva, dupa cum se observa, sincer debia azi am aflat cand am venit de la job, asta e!! distractie placuta!!!
cred ca mai voi retrage definitiv ...nu ai cu cine!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment